söndag 23 mars 2008

Mormorsruta


Nu är min första mormorsruta fördig! Hoppas jag. Det var ruskigt svårt. Har repat upp ungefär 1000 gånger. Men jag tror att det blev rätt till slut. Eller vad säger ni, rutinerade slöjdare?

6 kommentarer:

S sa...

Tycker det ser ut som du har lyckats alldeles perfekt!Vad skall det bli av den sen?

Glenn sa...

Ja, grym ruta!!! Jag är mkt imponerad av alla som repar upp och gör om för slutligen få ett perfekt resultat. Good work!!! :)

avstånd sa...

Hihi... Tack! Det är bara en övning. Ni har kanske också haft Anna? Man skulle lämna in en sån och lite annat. Men jag fick mersmak. Tänkte sticka ett par tofflor också, efter beskrivning. Vi kanske skulle utveckla vår afterwork till en bild och stick o virk-afton, vad säger ni??

Glenn sa...

Det låter bra. Jag sitter just nu och planerar och skissar på ett stickmönster i brunt och gult. Det ska bli ett par hanledsvärmare och ska förhoppningsvis sluta som 30 års pressent!

Mot nya tider sa...

oj vad bra dem blev !!! JAg sitter och tragglar med min nu, kasnke ska göra ett smart drag å ta med den til ikväll, på ditt resultat aknske man kan få lite hjälp med att fatta beskrivningen... :-) toppen fin blev din ialla fall

Anna sa...

Själv hade jag Kristina när det begav sig...ha ha!
Rutan ser perfekt ut och kul att du inte gav upp!